Teraszok ponyvatakarása, téliesítés

Nem csak kávéteraszok téliesítése a fontos, hanem egyre gyakrabban keresnek meg bennünket ilyen ajánlatkéréssel családi házak és lakótelepi lakások tulajdonosai is. Nem véletlenül: a ponyvafedés rendkívül praktikus, könnyen használható és pénztárca kímélő megoldás. 

Lényegében egy mobil fal, amit nyáron nem kell kerülgetni, nem ragad meg benne a meleg. Megnöveljük a kinti tartózkodás idejét kihasználva az őszi és a kora tavaszi napsütést. A kristályponyván keresztül a nap jótékony melegítő hatása érvényesül, garantáltan szélcsendes a teraszunk, ahol nagyon jól esik sütkérezni, a kinti még mord idő ellenére is. Sokan elektromos fűtőegységgel is ellátják a teraszt. Ha közvetlenül teraszajtóhoz kapcsolódik, akkor az egész ház klímájára nagyon jó hatással lehet! A falat és a teraszajtót melegen tartja, a szelet nem engedi bebújni!

Akár tetőfedés is készülhet belőle!

Kétféle típusa van: az egyiket kézzel bontjuk vissza, általában elfordítható fülekkel vannak rögzítve. Vagy feltekerjük és szíjjal rögzítjük, vagy teljes egészében levesszük, és elrakjuk a garázsba.

Másik változata alumínium tokba roló-szerűen feltekeredik, kézzel vagy motorral működtethető, két oldalt alumínium lefutó sín tartja feszesen. A ponyva és a kristály ablak szépen feszül, esztétikus és elegáns megjelenésű.

EXTRA: önálló kabin is készíthető belőle, ez ideális dohányzó hely kialakítására is. Ajtaja lehet tolóajtó, kézzel feltekerhető, vagy motoros-rolós rendszerű.