Szerviz és karbantartás

Javítás, szervíz -Ha elromlott....

Aktuális munkától függően 1-3 napon belül tudunk javítást vállalni az alábbi termékekre:

Garázskapu, kertkapu nyitó, ipari kapu, sorompó, plázarács, redőnyrács, automata tolóajtó. Természetesen mindenféle árnyékolástechnikai termék javítását is vállaljuk: redőny (kézi és motoros is, akár gurtni-csere is), szalagfüggöny, napellenző kézi és motoros, télikert árnyékolók. Aki csak alaktrészt kér, annak postán tudunk küldeni alkatrészeket is! 

Karbantartási szerződés -Ha még nem romlott el, de fontos a biztonság

Nincs annál bosszantóbb, ha reggel nem nyílik a kapu, ha nem működik az üzlet automata ajtaja, ha nem nyílik a sorompó, vagy az üzletsoron nem megy fel a rács... A "váratlan" hibák nagy része előre látható, rendszeres karbantartás mellett a rendszer működése nagy biztonsággal megoldható. A mozgó, kopó alkatrészek figyelése, tisztítása mellett nagy gondot fordítunk a motor és vezérlés helyes működésére. Figyelemmel kísérjük a a valós nyitás-számot, ennek függvényében teszünk javaslatot az alaktrész (pl. garázskapu rugó) cseréjére. Nem kell megvárni, míg leszakad a kapu egy tervezhető anyagfáradás, kopás miatt. A féléves, éves beállítások biztosítják, hogy a szerkezet akár kétszer annyi ideig is problémamentesen működjön, mint amikor karbantartás nélkül üzemel.

Ugye az ön autójának is van kötelező szervize? Olajcsere, futóműbeállítások (stb.) nélkül nehezen képzelhető el az autó biztonságos működése. Így van ez a sokat használt, nagy méretű, mozgó szerkezetekkel is.

Kérjen egyedi ajánlatot!