Rólunk

1993-ban alakítottuk családi vállalkozásunkat, főleg redőnyök szerelésére alapozva. Az évek során folyamatosan bővítettük termékeinket, nyitottunk a motorizált árnyékolók felé, igény szerint egyedi megoldásokat is kínálunk. Télikertek, teraszok után nyitottunk a garázskapuk, kapunyitók felé, ahonnan már tényleg csak egy lépés volt az ipari terület: sorompók, tolóajtók, gyorskapu, ipari kapuk és rácsok. 2016-ban pedig megetettük az első lépéseket az OkOs Otthonok kialakítása felé, szakmai továbbképzésekre járunk, és persze gyűjtjük a piacon megszerzhető ismereteket, hogy most is a legjobbat kínálhassuk a vásárlóinknak.

Árnyékolástechnikai oldalunk

Ha Önt kimondottan árnyékolástechnikai terméket keres, kérem nézzen szét főoldalunkon.

Termékeink: Redőny alumínium és műanyag, szúnyogháló rendszerek, beltéri árnyékolók széles választékban (szalagfüggöny, roletta, pliszé, sávroló, reluxa). Kültéri rányékolóink: zsaluzia, napvitorla, napháló, baladchin. Továbbá teraszok és télikertek ponyvás árnyékolói: napellenző, pergola, ponyvás oldal-takarások. 

És természetesen szeretünk mindent motorizálni! :)

erkelyarnyekolo.hu

Erkélyek árnyékolására létrehozott szakmai oldalunk: egyszerű, kevés, de célzott információval könnyen áttekinthető. Talán épp ennek köszönheti nagy népszerűségét.

Szóval ezek vagyunk :)

Persze a teljesség igénye nélkül. Nem csak azért, mert az egyik lányunk hiányzik a képről, hanem azért is, mert szerelőinket sem mutatja meg. 

Pedig méltán vagyunk rájuk büszkék: Több megrendelőnk veszi a telefont, és megköszöni, hogy ennyire szakszerűek, hozzáértőek, kedvesek és még a tisztaságra is kínosan ügyelnek. 

Hát igen, ilyenek vagyunk. :)