Rács, garázskapu, ipari kapu, sorompó...

Szekcionált kapu és redőnykapu

 A redőnykapuk nagy előnye, hogy kis helyigényűek, a zárt tok akár külső oldalon is elhelyezhető, így az alacsony, vagy rövid garázsok is automatizálhatók. Oda is lehet kaput tenni, ahová semmilyen más kaput nem :) Lakossági méretezésben lényegében egy nagyméretű redőny: 55 vagy 77 mm-es, fehér vagy színes szigetelt alumínium lecekeből, kefézett alu sínből és zárt tokból áll. Csőmotor működteti. Ipari méretben kamion beállók, automosók és autószervizek, valamint csarnokok nagyméretű kapuja is lehet. Ez esetben nincs tokban, a tengelye mozgó, követve a palást mindenkori síkját.

Szekcionált  kapu a legismertebb kapu: hőszigetelt panelekből áll, belső falsíkra kerül felszerelésre. Működhet kézzel vagy motorral. Nagyméretben, ipari használatra feltétlenül ipari vasalattal, erősített panelekkel és tengelyvégi strapabíró motorokkal ajánljuk. Kedvező árfekvésű, nagy használat mellett is jól működő kapuk. 

Rácsok

Széles választékban kínálunk biztonsági rácsokat. Rácstípus függ az igényektől és a helyszíntől. 

Üzletekre elsősorban a lapozó rácsokat ajánljuk, egyszerű, kulcsos zárral. Ezt könnyű másolni, pótolni. A termék MABISZ engedélyes. Szintén üzletekre illő rács a redőnyrács, vagy másnéven sávredőny. Többféle lamellával kérhető, exclusive megjelenésű motoros termék. Anyaga alumínium, emiatt magasabb árfekvésű, mint a plázarács.

Üzletre, családi házakra, lépcsőházakra nagyszerű és esztétikus megoldás az ollós rács. Kézzel működik, ajtónyílásra, vagy ablakra is tehető, ha nem akarjuk látni fel kell húzni. Kulcsos zárral zárható. Belső oldlara is rakható, megjelenése miatt akár műemlék épületen is szerelhető.

Fix rácsok elsősorban ablakra, kirakatra tehetők. Egyedi igények szerint készítünk tervet és árat.

Kérjen karbantartásra ajánlatot!

Ezekenél a termékeknél kiemelten fontos a megbízható és folyamatos működés. A hibák az esetek döntő többségében jó előre kisűrhatők, javíthatók, még mielőtt az ember döbbenten áll a nem nyíló kapu, rács előtt. Előzzük meg a bajt: karbantartás kedvező áron leszerződött partnereinknek!